Hypotheken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Een goede en betrouwbare hypotheekadviseur helpt je op weg naar een toekomstbestendige hypotheek. Hij zoekt met jou naar een passende en voordelige hypotheek, daarnaast staat hij altijd klaar om je van advies te voorzien of de soms ingewikkelde materie voor je te ontrafelen."

 

PERSOONLIJK GESPREK

 

 

WAAROM EEN ADVIES VAN EEN ERKEND HYPOTHECAIR PLANNER?

Financieel Werk is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Hypothecair Planners (NVHP). Een beroepsorganisatie die de belangen behartigt van financieel adviseurs die gerechtigd zijn tot het voeren van de titel Erkend Hypothecair Planner.

Met een Hypothecair Planner wordt jouw hypotheek een financieel plan met een persoonlijk karakter! De waarde van je eigen woning vormt voor veel van onze klanten een belangrijk onderdeel van hun (toekomstig) vermogen. Doorlopend advies op dit gebied is dan ook erg belangrijk!

EERST JE PERSOONLIJKE SITUATIE IN BEELD BRENGEN
Dat begint bij de vraag ga ik een woning kopen of huren? Wat past het beste bij mij en wat kan er financieel? Wat komt er allemaal bij kijken en wat zijn de gevolgen voor de toekomst?
We kijken samen naar de situatie dat bijvoorbeeld één van de partners minder gaat werken, of je lasten sterk stijgen doordat kinderen gaan studeren of het arbeidsinkomen minder wordt doordat je met pensioen gaat.
Welke lasten een klant kan en wil dragen is niet af te lezen uit tabellen die gelden voor “de gemiddelde consument”. Een goed beeld ontstaat alleen doordat jouw individuele situatie en de wensen die voor de toekomst bestaan goed in beeld worden gebracht.

PASSEND HYPOTHEEKADVIES
Het maken van zo een persoonlijke analyse is de specialiteit van de Erkend Hypothecair Planner. Telkens weer zullen wij ons verdiepen in jullie wensen en situatie en samen met jullie kijken hoe een oplossing die je nu kiest zo goed mogelijk blijft aansluiten bij veranderingen die in de toekomst kunnen plaatsvinden.
Wij streven ernaar om al onze relaties een gezonder en zorgelozer, financiële toekomst te bieden. Dit doen wij door een hoogstaand en persoonlijk passend hypotheek advies te geven. Erkend Hypothecair Planners hebben de hoogste gespecialiseerde opleiding op het gebied van hypothecair advies gevolgd. We onderhouden jaarlijks onze kennis en vaardigheden.

GEDRAGSCODE, GESCHILLENCOMMISSIE EN KLACHTENINSTITUUT
We laten ons gedrag onafhankelijk toetsen aan onder meer de Gedragscode Erkend Hypothecair Planners. Ook onderwerpen wij ons aan het oordeel van de Geschillencommissie Financiële Dienstverlening, onderdeel van het Klachteninstituut Financiële Dienstverlening, KiFiD.
Uiteraard garanderen wij een volledig onafhankelijk advies en hebben wij geen enkele omzetverplichting of afspraak met banken en geldverstrekkers.

Bel 073-5031208 en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.
 

 

PERSOONLIJK GESPREK

Contact opnemen

FinancieelWerk
Milrooijseweg 53
5258 KG Berlicum

 073-5031208
 info@financieelwerk.nl