MIJN PAPIERWERK ONTZORGT

 

 

 

 

 

 

 

 

"Met 'Mijn Papierwerk' ontzorgen wij onze klanten op fiscaal-, verzekerings-, juridisch- en financieel gebied. Zeg maar gewoon alles wat met je financiële huishouding te maken heeft en dat voor een vast maandbedrag."

PERSOONLIJK GESPREK

 

 

 

 

Ons 'Mijn Papierwerk' team zorgt voor financiële RUST

 

Je kent het wel. Zit je lekker thuis op de bank en je kijkt tv. Al zappend blijf je hangen bij een consumentenprogramma waar lastige vraagstukken aan bod komen. Vragen over allerlei financiële en zelfs belastingonderwerpen. Aan het woord komen dan ook meerdere deskundigen. Uiteraard vertellen zij iets in het algemeen of iets wat regelmatig voorkomt, maar niet de onderwerpen die jouw persoonlijke situatie aangaan…. Tja dat zou ook erg toevallig zijn.

Even later komt een meneer van het Nibud aan het woord (je weet wel, het Nationaal Instituut voor Budgetvoorlichting). Interessant verhaal over hypotheken omdat de rente lekker laag staat. Maar hij vertelt ook iets over een (plotseling) overlijden en welke zaken daarbij fout kunnen gaan. Uiteindelijk blijkt dat er heel veel complexe vraagstukken langskomen waarbij je hoofd echt gaat tollen. En je zapt verder….

Maar op een later moment denk je eraan terug. Aan je gezin en hoe je alles zelf hebt geregeld. Met je pensioen en nabestaandenpensioen of met je hypotheek en alle risico’s die je hebt verzekerd, of al dan niet met een testament hebt geregeld?

 

JE HELE FINANCIËLE HUISHOUDING IN GOEDE HANDEN

Met 'Mijn Papierwerk' ontzorgen wij onze klanten op fiscaal-, verzekerings-, juridisch- en financieel gebied. Zeg maar gewoon alles wat met je financiële huishouding te maken heeft en dat voor een vast maandbedrag. Onze ervaring is dat de kosten van het abonnement vaak door onze tips en adviezen ook weer heel snel worden terugverdiend.

 

IN HET KORT HOE HET WERKT

  • Ons 'Mijn Papierwerk' team verzamelt al je belangrijke en financiële documenten.
  • Zij sorteren dit en kijken ook wat er wel en niet bewaard dient te worden.
  • We ordenen alles in je eigen map en kunnen op basis van alle documenten snel een duidelijk overzicht maken van de huidige stand van zaken.
  • Dit geeft ons ook de mogelijkheid om te zien of er eventuele risico's, manco's of mogelijke besparingen zijn.
  • Doordat wij alle informatie dan keurig op een rij hebben zijn wij ook in staat om de belastingaangifte jaarlijks op een juiste manier te verzorgen.

 

Alle werkzaamheden en beoordelingen worden gedaan door een team van deskundigen waaronder verzekeringsspecialisten, accountant, fiscalist, hypotheekspecialist, erkend financieel adviseur, onze Register Executeur en indien nodig de notaris.

Kortom een zeer deskundig team zorgt voor financiële RUST!

In een jaarlijks gesprek worden dan alle onderdelen persoonlijk samen doorgenomen en waar nodig kan dan tijdig actie ondernomen worden.

Plan hier je adviesgesprek

 

Contact opnemen

FinancieelWerk
Milrooijseweg 53
5258 KG Berlicum

 073-5031208
 info@financieelwerk.nl