NALATENSCHAP / ERFENIS

 

 

 

 

 

 

"Na het overlijden van een dierbare moet er, naast het verwerken van de emoties, veel geregeld worden voor het afwikkelen van de nalatenschap. FinancieelWerk ontzorgt."

 

PERSOONLIJK GESPREK

 

NALATENSCHAP ONTZORGT

De Register Executeur is een deskundige op het gebied van het afwikkelen van nalatenschappen. Door het inschakelen van de Register Executeur worden de juridische, administratieve, financiële en fiscale zaken die hierbij komen kijken voor je geregeld.

 

VAN BEGIN TOT EIND

De Register Executeur zorgt voor de afwikkeling van de nalatenschap van het begin tot het einde. Zo maakt de Register Executeur zo spoedig mogelijk een inventarisatie van de nalatenschap. Verder worden bijvoorbeeld instanties geïnformeerd, vorderingen en verzekeringsuitkeringen geïnd en belastingaangiften opgemaakt.

De Register Executeur zorgt voor een duidelijke, transparante en voorspoedige afwikkeling van de nalatenschap door gebruik te maken van het persoonlijke digitale nalatenschapsdossier.

 

UIT VOORZORG ONTZORGEN

De Register Executeur registreert jouw nalatenschap tijdens je leven en laat zien welke uitkomsten (juridisch, administratief, financieel en fiscaal) anders en/of beter kunnen. Jouw nabestaanden worden op deze wijze veel beter geholpen bij de afwikkeling. Ook ben je in staat om persoonlijk toe te lichten waarom je bepaalde dingen zo geregeld hebt. Hiermee kun je eventuele conflicten tussen de erfgenamen voorkomen. Het geeft de erfgenamen ook een houvast en duidelijkheid. 

“Fijn idee om je nalatenschap op een prettige manier geregeld te hebben naar je eigen wensen en ideeën . “

Contact opnemen

FinancieelWerk
Milrooijseweg 53
5258 KG Berlicum

 073-5031208
 info@financieelwerk.nl