VERZEKERINGEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Er zijn een groot aantal verzekeringen die wij je kunnen aanbieden. Voor een passende verzekering kun je het best een afspraak maken of de telefoon ter hand te nemen omdat persoonlijke advisering bij ons voorop staat! En jouw persoonlijke situatie is nu eenmaal anders dan die van je buurman, familielid, vriend of kennis."

 

PERSOONLIJK GESPREK

 

 

Verzekeringen

Als je zelf op zoek gaat naar een verzekering, of het nu gaat om je particuliere of zakelijke verzekeringen, dan zijn er veel verschillende aanbieders met talloze producten waaruit je kunt kiezen. Dit is voor velen verwarrend en ondoorzichtig. Het is belangrijk dat je de juiste verzekering en dekking kiest zodat je in geval van schade niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

 

Bij het afsluiten van een verzekering gaat het er om dat de verzekering bij jou past en de juiste dekking biedt in jouw situatie. Niet alleen de prijs en de voorwaarden zijn belangrijk. Bij Financieel Werk nemen wij daarom de tijd om je persoonlijk te leren kennen zodat we een duidelijk advies op maat kunnen geven. 

 

Bel 073-5031208 en maak een afspraak voor een persoonlijk adviesgesprek.

PERSOONLIJK GESPREK

 

HOE ZIET EEN PERSOONLIJK ADVIESGESPREK ERUIT?

Tijdens een persoonlijk gesprek gaan wij samen in op de vragen:

  • Wat is je persoonlijke situatie?
  • Wat zijn je wensen voor de toekomst?
  • Welke risico’s wil en kan je zelf dragen?
  • Welke risico’s wil je verzekeren?

Door een persoonlijk gesprek hebben we goed inzicht in de persoonlijke situatie en kunnen we effectief inspelen op eventuele veranderingen die zich kunnen voordoen. Bij Financieel Werk kun je altijd rekenen op persoonlijk aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden.

En uiteraard zijn wij er voor je in geval van een schade. Samen zullen we zorg dragen voor een snelle en goede afhandeling van de schade.
Heb je vragen over je financiële situatie en of verzekeringen? Maak dan een afspraak of loop gerust binnen. Wij helpen je graag.

 

Contact opnemen

FinancieelWerk
Milrooijseweg 53
5258 KG Berlicum

 073-5031208
 info@financieelwerk.nl